Veelgestelde Vragen

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten worden aan de hand van het aantal kilometers over de heen en terug weg berekend:
- Binnen Zoetermeer € 15,00
- Bezorgen van 10 tot 20 km rijden € 25,00
- Bezorgen van 20 km tot 30 km rijden € 30,00
- Bezorgen van 30 km tot 40 kmrijden  € 40
- Bezorgen vanaf 50 km rijden op aanvraag

 

Wat is de eventuele waarborgsom indien ik een springkussen en/of attractie bij u huur?

Er is bij levering door ons GEEN waarborgsom. De waarborgsom bij eventueel afhalen bedraagt € 100,00 per springkussen en/of attractie, vooraf te voldoen. Na het retourneren van het gehuurde ontvangt u uw waarborgsom retour, uiteraard onder de voorwaarde dat het gehuurde in dezelfde staat verkeerd als u het heeft ontvangen. Eventuele schades of extra schoonmaakkosten aan het gehuurde zullen met de waarborgsom worden verrekend!

Zit in de huurprijs alles inbegrepen, dus ook blaaspomp, haringen etc.?

Ja, alles is inbegrepen bij de huurprijs dus, zoals u van ons mag verwachten, geen verrassingen achteraf! Bij aflevering van het springkussen ontvangt u bij de huur het volgende:
- Blaaspomp
- Onderzeil
- Bevestigingsmaterialen

Dien ik het springkussen en/of attractie zelf te reinigen na het gebruik?

Wij leveren onze springkussens en attracties schoon en gebruiksklaar af! Bij normaal gebruik hoeft u het gehuurde niet zelf te reinigen, dit maakt onderdeel uit van onze service, het dient echter wel bezemschoon en droog geretourneerd te worden.
Helaas komt het wel eens voor dat wij de springkussens en/of attracties in erbarmelijke staat retour krijgen.U kunt denken aan bijvoorbeeld een besmeurd met etenswaren kussen, pennenstreken, etc.
Dit soort excessen vallen uiteraard niet onder normaal gebruik en de hieruit voortvloeiende extra schoonmaakkosten, zijn minimaal € 25,00 euro per gehuurd object, zullen aan de klant doorbereknd worden!

Wat zijn de regels bij het gebruik van Springkussens en of Attracties?

  • Gebruik uitsluitend onder toezicht van een volwassene
  • Schoenen uit
  • Geen eten/drinken
  • Geen ballonnen 
  • Geen confetti/slingers
  • Niet klimmen op de randen
  • Geen scherpe voorwerpen
  • Geen speelgoed
  • niet teveel kinderen tegelijk, houdt rekening met de bewegingsruimte 
  • Kussen moet weer schoon zijn voordat deze wordt opgehaald door onze medewerkers, anders worden er minimaal € 25,- schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Is afhalen van artikelen ook mogelijk?

Springkussens en Attracties kunnen niet afgehaald worden. 
Alle partyartikelen en kleine spellen kunnen wel door u afgehaald worden zoals; Tenten, Stoelen, Tafels, Popcorn, Suikerspin etc..
Bij het afhalen van artikelen vragen wij wel een borg, de hoogte van de borg is minimaal € 50,- en kan hoger zijn afhankelijk van de artikelen die u gereserveerd heeft. De gehuurde artikelen dienen schoon teruggebracht te worden.